Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izmjene Pravilnika
  • 26.04.2024. 13:30

Što donose izmjene pravilnika o intervencijama u sektoru pčelarstva?

Objavljen je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi intervencija u sektoru pčelarstva unutar Strateškog plana ZPP-a Republike Hrvatske 2023.-2027., ističe Agencija za plaćanja.

Foto: Depositphotos/Vitalii_Mamchuk
  • 224
  • 15
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava pčelare i druge korisnike intervencija u sektoru pčelarstva da je 19. travnja objavljen Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi intervencija u sektoru pčelarstva unutar Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023.-2027. 

Naime, napominju da će se postupci započeti prije stupanja na snagu izmjena i dopuna dovršiti prema odredbama Pravilnika o provedbi intervencija u sektoru pčelarstva unutar Strateškog plana.

Između ostalog, izmjenama se navodi da "svi računi, predračuni i ponude po kojima su plaćeni računi, koji se prilažu uz zahtjev za isplatu, moraju biti izdani i u cijelosti plaćeni u razdoblju od 1. kolovoza tekuće intervencijske godine do trenutka podnošenja zahtjeva za isplatu.".

Također, intervencijska godina znači razdoblje od 12 uzastopnih mjeseci od 1. kolovoza do 31. srpnja za provedbu intervencija od 2024. do 2027. Sva dokumentacija vezana uz provedbu intervencija prihvatljiva je u razdoblju od početka intervencijske godine do trenutka podnošenja zahtjeva za isplatu.

Sve izmjene provjerite ovdje, a potrebne informacije i obrasce Zahtjeva za isplatu možete pronaći ovdje.


Tagovi

Pravilnik Intervencije Sektor pčelarstva Izmjene Strateški plan ZPP


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]